Sök

Sortera efter

Nära&Kära

Annat innehåll

Kontakta Nära&Kära

Redaktionella ärenden: Kontakta Annika Persson:
Tel: 0221-365 25
E-post: narakara@bblat.se

Boka familjeannons

Bokas enklast och billigast direkt på webben!
Vill du kontakta Kundcenter?
Telefon: Bbl: 0221-365 50 (må-fr 8-16),
AT: 0589-857 20 (må-fr 8-16)
E-post: kundcenter@bblat.se

Från läsarna

Så här gör du

Läsare är välkomna att skicka in korta berättelser om händelser i sin förening, på arbetsplatsen eller i skolan och liknande. Dessa publiceras under vinjetten Från läsarna på avdelningen Nära&kära i papperstidningen. Text och bilder ska skickas med e-post till beratta@bblat.se. - Texterna ska vara korta, max ca 1300 tecken inkl blanksteg. Skriv texten i mejlet, bifoga inte word-dokument eller liknande. Avsluta texten med att skriva skribentens namn, både för- och efternamn. - Bilden ska bifogas mejlet – inte klistras in i texten. Den ska vara högupplöst – minst 800 kB - för att kunna tryckas i tidningen. - Skriv en kort bildtext till bilden, samt fotografens namn. - Om du själv inte tagit bilden – förvissa dig om att fotografen tillåter att den publiceras i tidningen. - Skicka med kontaktuppgifter, ditt namn och telefonnummer, så vi kan ta kontakt om vi har frågor.

Texter och bilder redigeras av Nära&kära-redaktionen. Vi gör ett urval utifrån vad det finns för utrymme och vad det är för innehåll, så det är inte garanterat att allt publiceras. Innehållet ska berätta om något som har skett och som kan intressera flera än de närmast berörda.
Förhands på evenemang, resultatlistor av olika slag, sportreferat, recensioner tas inte in under vinjetten Från läsarna. För detta hänvisas till tidningens nyhetsredaktion,
redaktionen@bblat.se, eller sporten, sporten@bblat.se.
Texter som förmedlar åsikter hänvisas till insändarplats, insandare@bblat.se

Ladda ner vår app

Kontaktinformation

  Bärgslagsbladet: Esplanaden 8, 731 23 Köping

  Telefon: 0221-365 00

  Vid utebliven tidning, ring 0221-365 50

  Ansvarig utgivare: Thelma Kimsjö

  Arboga Tidning

  Telefon: 0589-857 00

  Vid utebliven tidning, ring 0589-857 20

  Ansvarig utgivare: Thelma Kimsjö

Vårt miljöledningssystem är certifierat enligt ISO 14001:2004. Här kan du läsa mer om vårt miljöarbete.

Copyright © BBLAT All kopiering av texter, bilder och grafik är enligt upphovsrätten förbjuden.

bblat.se utges av Tidningsbolaget Promedia i Mellansverige AB (orgnr 556079-2797), som ingår i Stampen Media Group. Tidningsbolaget Promedia är även utgivare av • Avesta TidningBärgslagsbladet/Arboga TidningFagersta-PostenLänstidningen SödertäljeNerikes AllehandaNorrtelje TidningNynäshamns PostenSala AllehandaVLT. Till gruppen hör även Södertälje Posten och Örebroar'n, vilka drivs i egna bolag.